Cashless betalen

Hoe werkt de Smart Wallet?
Je Cashless Betalen® portemonnee is een Smart Wallet. Net als je portemonnee bevat je Smart Wallet betaalpasjes, spaarkaarten, coupons, bonnetjes en cadeaukaarten. Door eenvoudig je Smart Wallet te tappen reken je kleine bedragen af en spaar je direct voor mooie acties. 

Ga naar MyCashless

Cashless betalen
Vanuit de Smart Wallet is het mogelijk zonder contant geld te betalen bij de kassa in de kantine, printers, multifunctionals en bij snoep- en frisdrankautomaten.

Sparen en coupons
Door af te rekenen met Cashless Betalen® kunnen klanten punten sparen voor bijvoorbeeld korting. Ondernemers kunnen daarnaast unieke couponacties opzetten en deze middels de Cashless Betalen® App of Check points richten op een relevante doelgroep.

Betalen met een pas of sleutel naar keuze
Cashless Betalen® beschikt over een assortiment van verschillende soorten sleutels. U kunt kiezen uit een pas, sleutelhanger, polsbandje of sticker. Tevens kunt u sommige betaalsleutels voorzien van uw eigen logo of ontwerp.

Cashless opwaarderen
Om Cashless af te rekenen met je smart Wallet moet daar saldo op staan. Er zijn diverse manieren om de digitale Portemonnee op te laden. Dat kan via een Check point, via www.mycashless.nl of via de MyCashless App.

Management software
Cashless Betalen® kan u het financiele beheer uit handen nemen. Het is voor u als ondernemer ook mogelijk gebruik te maken van op maat gemaakte management software waarmee u real-time inzicht heeft in omzetcijfers. Ideaal om op operationeel niveau tijdig bij te kunnen sturen.

  • Snelle, veilige en gebruiksvriendelijke cloudoplossing
  • Eén portemonnee voor alle betaalfunctionaliteiten
  • Ondersteuning contactloos betalen
  • Betalen zonder transactiekosten
  • Bankonafhankelijk
  • Selfservice beheer via www.mycashless.nl